6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με κεντρικό σύνθημα “Αγαπώ την άθληση – Αγαπώ την υγεία μου” γιορτάστηκε, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 από το σχολείο μας, η Πανελλήνια μέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Η μέρα αυτή φέτος, εναρμονίστηκε με την Ευρωπαϊκή μέρα Σχολικού Αθλητισμού και είχε σαν στόχο την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για τη συμμετοχή τους σε οργανωμένες δράσεις εντός του σχολείου, ενημερώνοντας τους ταυτόχρονα για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Ο καλός καιρός επέτρεψε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι δράσεις που οργανώθηκαν από τη γυμνάστρια του σχολείου μας κ. Δουρουκλάκη και το σύλλογο των διδασκόντων καθηγητών. Οι μαθητές μας συμμετείχαν με όρεξη σε ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες: βάδην, τρέξιμο, ποδόσφαιρο, βόλλεϋ και παιδαγωγικά παιχνίδια.

Ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες της Β΄ και Γ΄ τάξης ( με τη συνδρομή των μαθητών της Α΄ τάξης) χάρισε άφθονο θέαμα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μας καθώς το σκορ άλλαζε συνέχεια για να καταλήξει στο εκπληκτικό 9-9 αφήνοντας και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Σημαντικότατη ήταν η προσφορά του συναδέλφου καθηγητή κ. Παναγιώτη Χατζητουλούση στη διαιτησία του αγώνα, καθώς κράτησε ψηλά το επίπεδο και δίδαξε για άλλη μια φορά αθλητικό ήθος.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!

 

eikona 1 gif programma jpg

 

Φωτογραφίες από τις δραστηριότητες

 

eisodos omades2
new BOLEY 2 new MHLAKIA 2
new XOROS new THEATES 1
new XATZHTOYL KARTES 2  new THEATES 2
 omades p  new MHLAKIA